EBRD pomaže razvoj infrastructure Crne Gore

Bez autora
Nov 24 2011

Evropska banka za obnovu i razvoj u narednom periodu će dati doprinos daljem unapređenju infrastrukture u Crnoj Gori i razvoju projekata pružanja podrške bankarskom i sektoru malih i srednjih preduzeća, saopštili su predstavnici ove banke koji su se u srijedu sastali sa crnogorskim premijerom Igorom Lukšićem. Ocijenjeno je da je saradnja Crne Gore i EBRD izuzetno kvalitetna. Lukšić je razgovarao sa izvršnim direktorom za centralnu i jugoistočnu Evropu Žan-Markom Peteršmitom i direktorom za Zapadni Balkan Kaludijem Viceolijem. Data je podrška daljoj saradnji Evropske banke i nadležnih institucija koje će sprovoditi zajedničke projekte.

EBRD pomaže razvoj infrastructure Crne GoreEvropska banka za obnovu i razvoj u narednom periodu će dati doprinos daljem unapređenju infrastrukture u Crnoj Gori i razvoju projekata pružanja podrške bankarskom i sektoru malih i srednjih preduzeća, saopštili su predstavnici ove banke koji su se u srijedu sastali sa crnogorskim premijerom Igorom Lukšićem.

Ocijenjeno je da je saradnja Crne Gore i EBRD izuzetno kvalitetna.

Lukšić je razgovarao sa izvršnim direktorom za centralnu i jugoistočnu Evropu Žan-Markom Peteršmitom i direktorom za Zapadni Balkan Kaludijem Viceolijem.

Data je podrška daljoj saradnji Evropske banke i nadležnih institucija koje će sprovoditi zajedničke projekte, saopšteno je iz Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik